FIKA om Mentoring m. Kirsten M. Poulsen

FIKA

Denne torsdag kommer Kirsten M. Poulsen og fortæller om hvad mentoring er og hvorfor det er værdifuldt at have en mentor – samt at være mentor – både generelt og specifikt i forhold til iværksættere.

Kirsten har siden 1990 arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer, og hun grundlagte KMP+ House of Mentoring i år 2000.

KMP+ House of Mentoring har som navnet antyder fokus på mentorprogrammer. Her arbejder de med at designe og tilrettelægge programmer fx med fokus på talentudvikling, lederudvikling og graduates samt med fokus på iværksættere og start-ups.

Blandt deres kunder er: Danfoss, Novo Nordisk, Airbus, Philips, Finansforbundet, IDA, Universitetet i Oslo, Universitetet i Aalborg, Universitetet i Malmø, Venture Cup m.fl.

FIKA på SUND Hub

Hver torsdag kl. 15:00 – 16:00 holder vi “FIKA“  – et fagligt og socialt event for alle teams på SUND Hub.

Som et fast indslag, inviteres en ekstern gæst, som deler erfaringer om startups, teknologier, events, metoder, forskning el.l. som vedkommende arbejder med.

FIKA starter kl. 15:00 og plejer at inkludere en præsentationsrunde af alle deltagende teams samt et oplæg fra dagens gæst – typisk af en varighed på 10 - 30 minutter.

Vil du deltage på FIKA?

Du kan godt deltage på FIKA selv om du ikke er medlem af SUND Hub.
Tilmeld dig vha. Facebook Event Siden:
https://www.facebook.com/events/472469173632740/