Projektorienteret forløb i en startup

Er du nysgerrig på livet som iværksætter eller er du allerede i gang med at udvikle din egen virksomhed? Tag i projektorienteret forløb med ECTS (i daglig tale praktik) i andres eller din egen startup. 

Du får du en unik mulighed for afprøve din faglige viden i praksis. Du træder du direkte ind i maskinrummet, og tager del i alle faser fra idéudvikling til eksekvering. Som praktikant i en startup bliver du en del af hverdagen i SUND Hub og kan deltage i vores workshops for praktikanter, events og alle de andre ting, der foregår i et hus fyldt med foretagsomme iværksættere.

Hvordan gør jeg? 

Det er vigtigt at dit studie har mulighed for projektorienteret forløb, og at opholdet bliver godkendt efter reglerne på din uddannelse. Kontakt os hvis du er interesseret, men ikke ved hvordan du starter.

 

 

 

 

Workshops for startuppraktikanter

Som praktikant i din egen eller andres startup kan du deltage i workshops om innovation og entreprenørskab i SUND Hub. Du bruger månedligt et par timer på workshops sammen med andre startup-praktikanter. 

Her bliver du introduceret til metoder, litteratur og modeller til at arbejde med innovation og entreprenørskab i praksis, og får redskaber til at indgå i og analysere virksomhedens proces fra idé til forretning. 

Imellem workshops løser du arbejdsopgaver for startupvirksomheden eller udvikler din egen startup. Du skal desuden have akademisk vejledning fra en underviser på dit studie. 

SUND Hub kontorplads og rådgivning

Som deltager vores programmer får du adgang til SUND Hub. Her kan du udbygge din viden om ideudvikling, og når du er klar, kan du få hjælp til at søge funding, finde nye medlemmer til dit team mv.

Du får adgang til: 

  • Kontorplads (Flexdesk) på Nørre Allé 41
  • mødelokaler & køkkenfaciliteter
  • Gratis kaffe, te og frugt
  • Prototype-værksted (Papir, 3D printer, værktøj m.m.)

Rådgivning: 

  • Gratis rådgivning fra eksterne eksperter; Advokat, revisor, designer

Du bliver en del af et fællesskab

  • Videndeling med ligesindede studenter startups
  • Temamøder og netværk
  • Deltagelse i udvalgte startup events
  • Adgang til intern Facebookgruppe

Som del af vores community er du med til at skabe et godt samarbejdsklima og fysisk arbejdsmiljø. Du bidrager til at holde hubben pæn og imødekommende, tømme opvaskemaskine og andre praktiske opgaver. Du bliver også del af et miljø, hvor teams hjælper hinanden og kan bruge hinanden aktivt. Vær derfor klar på at dele dine erfaringer og spørge om hjælp når du har brug for det.