Projekter med ECTS 

Er du nysgerrig efter livet som iværksætter eller arbejder du allerede på din egen startup? Du kan tage et projektorienteret forløb eller et akademisk projekt med ECTS i din egen eller andres startup. Du får du en unik mulighed for afprøve din faglige viden i praksis. Du træder du direkte ind i maskinrummet, og tager del i alle faser fra idéudvikling til eksekvering. Som praktikant i en startup bliver du en del af hverdagen i KU Lighthouse og deltager i vores workshops for praktikanter, events og alle de andre ting, der foregår i et hus fyldt med foretagsomme iværksættere.

LEAD IN 

Som en del af et akademisk projekt i din egen startup deltager du i LEAD IN, der introducerer de trin, som en startup typisk gennemgår i processen fra idé til forretning. Temaerne inkluderer problemvalidering, markedsbehov, forretningsudvikling, ideudvikling, prototyping og meget mere.

Forretningsudvikling og akademisk vejledning.

Du deltager også i obligatoriske forretningsudviklingssamlater med det en innovationskonsulent 3-4 gange i løbet af projektet. I disse sessioner diskuterer vi, hvordan man reflekterer akademisk over læringen fra den praktiske udvikling af din startup. 
 
  • Hvordan man sætter viden fra workshops i spil med innovationsteorier og akademiske refleksioner.
  • Hvilken litteratur, teori og metoder fra entreprenørskabsfeltet, der skal inkluderes i din eksamen.
  • Hvordan du håndterer projektledelse i forhold til både din startup og eksamen.
Forretningsrådgivningen er et supplement til vejledningen fra din akademiske vejleder og giver dig ekstra indsigt i, hvordan du kan balancere den praktiske udvikling af din startup med innovationsteorier, forretningsudvikling og iværksætterprocessen. 
 
Den akademiske vejleder har ekspertise inden for dit fagområde, de formelle krav og læringsmål til eksamen. Den akademiske vejleder er ansvarlig for bedømmelsen af ​​dit projekt og kan hjælpe dig med indhold relateret til de akademiske læringsmål fra dit studieområde; for eksempel problemformulering, metode eller specifik faglig viden til eksamen.

Sådan søger du ind

  • Book et møde med os for at planlægge forløbet. Vi hjælper med at undersøge mulighederne på din uddannelse.
    • Tilmeld dig LEAD IN (udbydes 3-4 gange om året)
    • Find en akademisk vejleder på din uddannelse
    • Tilmeld dig projektet eller kurserne ved selvbetjeningen til kursusregistreringsfristen (Se KUnet)

    Regler

    • Du skal være studerende på en uddannelse, der tillader projektorienteret forløb eller valgfrie projekter.
    • Dit projekt skal godkendes af en akademisk vejleder eller dit studie inden du begynder.
    • Begynd dine forberedelser semesteret inden du ønsker at tage det akademiske projekt. 

    The program has been developed with support and collaboration from the EU regional and Social Foundation through Startup in Practice and UCPH Innovation Hubs.