SUND Hub Inkubator: Health Innovators

SUND Hub Inkubator er et program til dig med en idé og / eller en startup, som du vil udvikle. Programmet består af et obligatorisk forløb, Health innovators, som varer ca. 4 måneder samt medlemskab af SUND Hub i samlet 12 måneder.

Programmet er målrettet startups i tidlige faser og innovationsideer startet af studerende og teams, der er motiveret af at arbejde aktivt med at udvikle en ny løsning til bedre sundhed: Du har en idé til at gøre noget bedre inden for sundhed - for eksempel ideer til nye sundhedsteknologier eller -tjenester. Hvad end du arbejder med folkesundhed, digitale løsninger, forebyggelse, biotech, pharma eller noget helt andet inden for sundhed, så er programmet for dig. Du skal være klar til at arbejde aktivt med at udvikle din idé til en løsning gennem programmet. Du får netværk, sparring og inspiration til, hvordan ideer kan omsættes i sundhedssektoren. Selvom du måske ikke ser dig selv som en iværksætter, kan du godt deltage. Du kan også deltage, hvis du allerede har en etableret virksomhed, fordi programmet hjælper dig med at tage den videre til næste trin.

 Programmet starter to gange om året (sommer og vinter).


I forårssemestret tilbydes Health Innovators forløbet i samarbejde med Copenhagen Health Innovation – et partnerskab med DTU Skylab, Københavns Universitet, Københavns Professionsskole, Det kongelige akademi for arkitektur, design og konservering og Region Hovedstaden.


Søg ind

 • Du skal have en idé eller et koncept, som du vil forfølge for at omsætte den til handling 
 • Mindst et medlem af dit team skal være aktiv studerende på Københavns Universitet, DTU, KP og Arkitektskolen.
 • Du kan deltage alene eller sammen med et team.

Deadline:

 • Vinter: 14. februar 23.59 (Forløbet begynder i februar)
 • Sommer: 14. august 23.59 (Forløbet begynder i august)

Health innovators forløbet

Health Innovators starter med en bootcamp til at kickstarte det obligatoriske forløb, der består af statusmøder og workshops om de temaer, som startups i i sundhedssektoren skal gennemgå.

På bootcampen møder du de andre teams, lærer om iværksætterrejsen og formulerer din vision for programmet.

Health Innovators består af en række workshops og feedbacksessioner, hvor vi tager dig gennem de temaer, som startups i tidlige faser skal gennemgå, når idéer skal omsættes til handling i sundhedssektoren.

Vi fokuserer specifikt på sundhedssektoren og vil introducere dig til sektoren som et marked og de regulatoriske forhold vedrørende sundhedsinnovationer.

Du vil komme i kontakt med vores mange eksperter fra startup økosystemet, hospitaler, klinikker og meget andet. Under programmet mødes du også med SUND Hubs forretningsudviklere, hvor vi følger din udvikling og hjælper med dit næste trin og aktuelle udfordringer. 

SUND Hub og KU innovationscenter

Når du deltager i Health Innovators bliver du samtidig optaget i SUND Hub i 12 måneder fra Health innovators forløbet starter. Du kan benytte gratis kontorplads, blive en del af vores fællesskab, deltage i startup workshops, netværksarrangementer og møde innovative studerende på tværs af hele KU i vores innovationscenter og innovationshubs. For eksempel:

 • Startup workshops for hele KU om forretningsudvikling, startup etablering, formalia og redskaber, tips til iværksættere og meget mere.
 • Gratis kontorplads i Flexdesk på Nørre Allé 41
 • Mødeklokaler og køkken
 • Kaffe og te
 • Løbende forretningsudvikling
 • Feedback på ansøgninger til funding
 • Feedback fra domæneeksperter
 • Community morgenmad med studerende og iværksættere
 • Adgang til laboratoriefaciliteter i CPHLabs
 • Netværk i intern facebookgruppe 


Vores programmer er udviklet med støtte og samarbejde fra Copenhagen Health Innovation, EU Regional and Social Fond, EIT Health og Industriens Fond