Health Innovators

Health Innovators er for studerende med ideer til at skabe bedre sundhed. Programmet giver dig værktøjerne til at føre din idé ud i livet.

Din idé kan være inden for folkesundhed, digital sundhed, biotek, farma, sundhedsuddannelse, kommunikation eller noget helt andet inden for sundhed. Health Innovators er for studerende med ideer inden for alle aspekter af sundhed, og studerende og iværksættere fra alle studieområder kan søge ind.

Du får unik adgang til eksperter i sundhedssektoren. Du får indsigt i, hvordan du udvikler dine løsninger inden for sundhed. Du opbygger et stærkt netværk til studerende og iværksættere på tværs af discipliner, der alle drømmer at gøre en forskel for bedre sundhed og blive en del af et fællesskab. Programmet støtter dig i at gøre din idé til virkelighed enten som startup eller i samarbejde med partnere i sundhedsvæsenets økosystem.

Vi lærte værdifulde kompetencer til at drive vores startup fra kun 3 studerende med en idé, til nu at have et team på 7 i virksomheden. Vi lærte at pitche vores startup og arbejde som et team! Vigtigst af alt ved at være en del af Health Innovators er, at man får adgang til forretningsudvikling for at forbinde dig med de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt

Mikkel, tidligere deltager og medstifter af Alcolase

Programmet

Health Innovators starter med en bootcamp for at sætte gang i udviklingen af ​​din idé. Du møder de andre teams, lærer om iværksætterrejsen og formulerer dine mål for programmet.

I løbet af programmet deltager du i en række obligatoriske workshops og statusmøder for at tage dig igennem de trin, der er nødvendige for at omsætte ideer til handling i sundhedssektoren. Workshopsene giver dig indsigt i patient- og interessentengagement, samskabelse og behovsdrevet innovation inden for sundhed. Du lærer, hvordan du navigerer i sektoren som marked og inddrager regulatoriske spørgsmål vedrørende sundhedsinnovationer i din udvikling. Du kommer i kontakt med vores mange eksperter fra startup-økosystemet, hospitaler, klinikker og meget mere.

 • Bootcamp: 16. marts 12.00-19.00
 • Human-centered deveopment, designtænkning og prototyping: 23. marts 14.00-18.00
 • Feedback fra sundhedssektoren: 20. april 16.00-18.00
 • Udforsk potentialerne: 27. april 15.00-17.00
 • Pitch & Storytelling: 4. maj 13.00-15.00
 • Afsluttende event & fejring: 11. maj 16.00-19.00

Dit team deltager i 1-1 statusmøder gennem hele programmet. Møderne er tilpasset dine aktuelle udfordringer og fokuserer på forretningsudvikling, team- og projektledelse, adgang til interessenter i sundhedsvæsenet, feedback om fundraising og andre temaer, der er relevante for din idé.

Hvordan søger du ind? 

 • Mindst ét ​​medlem af dit team skal være en aktiv studerende eller tilknyttet en af partnerinstitutionerne. 
 • Teams med studerende fra Københavns Universitet, DTU, KP eller Det Kongelige Akademi har fortrinsret. Studerende fra andre institutioner kan også søge.
 • Du kan deltage alene eller med et team, men vi anbefaler teams. 
 • Hvis du lige er startet på din idé, anbefaler vi dig at tilmelde dig vores LEAD IN-program, før du søger Health Innovators. LEAD IN er vores introduktionskursus til iværksætteri. Health Innovators er det næste skridt til at engagere sig endnu mere med eksperter i sundhedssektoren.
 • Ansøgere vurderes ud fra disse kriterier.

Health Innovators gav os mulighed for at koble vores studier med forretning i sundhedssektoren. Vi lærte at udvikle og kommunikere vores sundhedsstart-up skarpt gennem forretningsudvikling og en masse relevant mentoring

Isabella og Selma, tidligere deltagere og stiftere af Status Works
Partners in Health Innovators