Challenge Track

Challenge Track er et innovationsprogram for dig, der er nysgerrig efter innovation og iværksætteri og ønsker at deltage i at løse virkelige udfordringer fra sundhedssektoren.
 
Challenge Track er for studerende og sundhedsprofessionelle, der ønsker at lære nye metoder til idégenerering og udvikling af nye konkrete løsninger. 
 
Programmet fokuserer på teamwork og metoder til problemforståelse, samarbejde med brugerne og den tidlige fase af idéudvikling. Vi tager dig gennem temaer som at danne det rigtige team, identificere behovet for nye løsninger, brugerinddragelse, udvikling af prototyper og pitch-træning.
 

Skab en mere bæredygtig sundhedssektor!

Sundhedssektoren genererer millioner af tons affald hver eneste dag. Det bidrager til de stigende klima- og miljøudfordringer for verdens økosystemer. I Challenge Track møder du klinikere og sundhedsprofesionelle, der kæmper for at finde bedre måder at balancere høje standarder for pleje og hygiejne med mere bæredygtige løsninger - hellere nu end i morgen!

Dine ideer kan inspirere til nye måder at håndtere udfordringerne og inspirere til nye metoder og løsninger. Du vil møde virkelige udfordringer i praksis - ikke teoretiske udfordringer!

Program

Challenge Track består af 6 obligatoriske workshops:

Tirsdag den 5. oktober 14.00-16.30: Matchmaking & teams
Online event.

Du møder udfordringen og lærer om de problemer, som case-stiller står over for med bæredygtighed i sundhedssektoren. Du matcher med dit team og starter det første samarbejde.

Torsdag den 7. oktober 14.00-16.30: Behov & problem.
Online event.

Dit team dykker ned i kompleksiteten af ​​det emne, du har valgt for en mere bæredygtig sundhedssektor, for at forstå problemets kerne. Du søger indsigt fra mange perspektiver - både patienter, interessenter og sundhedspersonale, før du udvikler dine løsninger.

Mandag den 25. oktober 14.00-16.30: Ideer
Fysisk event: SUND Hub, Nørre Allé 41, 2200 København N.

Baseret på den viden og indsigt, du har fået siden anden workshop, er vi nu klar til at begynde at generere ideer til måder at løse problemet på: Hvordan kan vi imødekomme de behov, du og dit team har identificeret?

Onsdag den 27. oktober 14.00-16.30: Form din løsning
Online event.

Baseret på ideerne fra den tredje workshop følger vi op på den idé, du vil forfølge. Vi hjælper dig med at visualisere, definere det og forme det til en mulig løsning, som du kan teste. Vi arbejder på at lave din første prototype.

Onsdag den 3. november 14.00-17.00: Pitch træning
Fysisk event: Innovationscenter KU, KUB Nord, Nørre Allé 49, 2200 København N, Andreas Friis salen.

Vi diskuterer dit næste trin for at udvikle løsningen yderligere; hvordan du kan fortsætte udviklingen, hvad skal du fortsætte med, og hvordan kan dit team fortsætte dit samarbejde. Vi giver dig værktøjerne til at præsentere din idé.

Torsdag den 11. november 14.00-17.00: Finale
Fysisk event: SUND Hub, Nørre Allé 41, 2200 København N.

Dit team præsenterer frugten af ​​jeres arbejde fra de sidste uger for et panel af erfarne innovatører og udfordrings-stillere, der vil give dig feedback og råd. Vi fejrer resultaterne af din proces og afslutter programmet.

Sådan søger du ind

 • Du kan deltage både alene og sammen med andre (alle skal udfylde en indiviuel tilmeldingsblanket)
 • Studerende fra alle fagområder kan deltage.
 • Studerende som ikke taler dansk kan deltage. Programmet foregår på en blanding af dansk og engelsk, og én af de opstillede cases vil være international. 

Deadline

 • 25. september 2021 kl. 23.59

SUND Hub kontorplads og rådgivning

Som deltager i vores programmer får du adgang til SUND Hub. Her kan du udbygge din viden om ideudvikling, og når du er klar, kan du få hjælp til at søge funding, finde nye medlemmer til dit team mv.

Du får adgang til: 

 • Kontorplads (Flexdesk) på Nørre Allé 41
 • mødelokaler & køkkenfaciliteter
 • Gratis kaffe, te og frugt
 • Prototype-værksted (Papir, 3D printer, værktøj m.m.)

Rådgivning: 

 • Gratis rådgivning fra eksterne eksperter; Advokat, revisor, designer

Du bliver en del af et fællesskab

 • Videndeling med ligesindede studenter startups
 • Temamøder og netværk
 • Deltagelse i udvalgte startup events
 • Adgang til intern Facebookgruppe

Som del af vores community er du med til at skabe et godt samarbejdsklima og fysisk arbejdsmiljø. Du bidrager til at holde hubben pæn og imødekommende, tømme opvaskemaskine og andre praktiske opgaver. Du bliver også del af et miljø, hvor teams hjælper hinanden og kan bruge hinanden aktivt. Vær derfor klar på at dele dine erfaringer og spørge om hjælp når du har brug for det. 

The program has been developed with support and collaboration from EIT Health and the Capital Region of Copenhagen