Open Hub & Events

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om, hvordan du starter dit eget projekt eller virksomhed vil vi anbefale at du kigger forbi vores events. SUND Hubs medlemmer omfatter både startup teams der arbejder kommercielt såvel som ekstracurriculære studenterteams der gerne vil arbejde med deres teoretiske viden i praksis. En stor del af vores teams arbejder indenfor det sundhedsfaglige område, men vi er åben for alle typer af projekter og startups. Til vores events kan du få ny inspiration til din egen idé, eller bare høre mere om, hvad der sker i et hus fyldt med foretagsomme iværksættere. 

Open Hub & Events

Open Hub

Hver torsdag fra 15-17 holder vi Open Hub i SUND Hub. Her er alle studerende, undervisere og samarbejdspartnere velkomne til at komme uanmeldt forbi til en rundvisning, møde vores startups, lære os at kende og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din idé.

FIKA – vores faste ugentlige møde med vores teams

Hver torsdag kl. 15:00 mødes alle SUND Hub teams til fælles møde… FIKA. Vi inviterer altid en ekstern gæst til at holde et uformelt brancherelevant oplæg. FIKA er for medlemmer af SUND Hub, men hvis du gerne vil med som gæst på FIKA, så kontakt Peter.

SUND Hub Insight

Ca. en gang om måneden afholder vi et større offentligt event med et fagspecifikt tema efterfulgt af en gratis networking middag. Eventet er åbent for studerende, iværksættere og andre interesserede. Vi inviterer spændende oplægsholdere fra ind- og udland til at debattere og fortælle om temaer inden for sundhedsinnovation fra idé til forretning. Hold dig orienteret på kalenderen og vores Facebook side

SUND Hub Hack

Vi holder løbende workshops, som kan hjælpe SUND Hubs teams videre i deres arbejde. Medlemmer af SUND Hub kan du altid tale med Peter om at tage et tema op som en workshop, hvor du og andre teams kan bruge nye input og sparring. Det kan for eksempel handle om, hvordan man skriver ansøgninger til funding, hvordan man rekrutterer nye teammedlemmer, hvordan man arbejder med at opstille et website og meget mere. SUND Hub Hack planlægges ad hoc. 

SUND Hub Problem

Via vores partnernetværk i sundhedsektoren bliver vi løbende præsenteret for konkrete udfordringer som ønskes løst via studerende fra Københavns Universitet. SUND Hub faciliterer udfordringen, så du som studerende kan deltage i problemløsningen uden nogen forudsætninger ud over din nysgerrighed og lysten til at deltage. Du kan holde dig løbende orienteret om SUND Hub Problem ved at følge os på Facebook samt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.