Start virksomhed

Start Virksomhed

Der er rigtigt mange gode argumenter for at starte en virksomhed mens du stadigvæk læser. Først og fremmest kan opstart af en virksomhed bygge bro mellem din teoretiske læring og den praktiske verden. Og selv hvis du ikke lykkedes at bygge en forretning – ja, om end du ender med at måtte lukke virksomheden igen, så vil de erfaringer du får med dig i processen bidrage til erfaringer som vil fremstå positivt på dit CV. 

Sidst men ikke mindst: Det kan være en stor fordel for dig at kunne kontakte kunder, klienter og samarbejdspartnere som ”Studerende fra Københavns Universitet” fremfor ”Fra virksomhed X”

SUND Hub – et gratis tilbud
En stor del af de teams der sidder i SUND Hub har stiftet et selskab i juridisk forstand. Som del af SUND Hub bliver du del af  vores community, hvor du kan finde ligesindede studerende som potentielt set også kan være dine fremtidige co-founders. Du kan også bruge vores gratis domæneeksperter fra hhv. KPMG og Integra Law –  De kan hjælpe dig på vej med nogle af de udfordringer, som man oplever, når man stiter et selskab.