Din egen vej fra teori til praksis

På SUND Hub arbejder vi med mange forskellige metoder for at udvikle ideer, løse problemer eller blot skabe forandring i samfundet.  Specielt arbejdet med ny innovation i sundhedssektoren; På hospitaler og i kommuner; kan der være mange veje til at opnå en effekt. Og det er helt op til dig selv om din rejse skal indbefatte stiftelse af et selskab, ansættelse hos de partnere du har mødt under din udvikling eller måske noget helt tredje.

SUND Hub kan støtte dig i mange forskellige typer af praksis-orienterede udviklingsprojekter som fx

• Studenterforeninger
  • NGO’er
  • Individuelle udviklingsprojekter med privat eller offentlig sektor

Tjekliste: Seks ting du kan gøre, hvis du er interesseret i innovation men ikke helt ved, hvor du skal starte

1. Kom til Open Hub på SUND Hub. Torsdage mellem kl. 15 og 17.
  2. Spis med på vores Fredags FIKA. Skriv til Martin eller Peter hvis du vil med.
  3. Bliv praktikant i et startup
  4. Tilmeld dig Challenge Track programmet som åbner i efteråret 2019.
  5. Kom til Events på SUND Hub
  6. Deltag i aktiviteter i studenterforeningerne tilknyttet SUND Hub: Synapse og META