Projektorienteret forløb i en startup

Er du nysgerrig på livet som iværksætter eller er du allerede i gang med at udvikle din egen virksomhed? Tag i projektorienteret forløb (i daglig tale praktik) i andres eller din egen startup. 

Du får du en unik mulighed for afprøve din faglige viden i praksis. Du træder du direkte ind i maskinrummet, og tager del i alle faser fra idéudvikling til eksekvering. Som praktikant i en startup bliver du en del af hverdagen i SUND Hub og kan deltage i vores workshops for praktikanter, events og alle de andre ting, der foregår i et hus fyldt med foretagsomme iværksættere.

Workshops for praktikanter i startups

Som praktikant i din egen eller andres startup kan du deltage i workshops om innovation og entreprenørskab i SUND Hub. Du bruger månedligt et par timer på workshops sammen med andre startup-praktikanter. 

Her bliver du introduceret til metoder, litteratur og modeller til at arbejde med innovation og entreprenørskab i praksis, og får redskaber til at indgå i og analysere virksomhedens proces fra idé til forretning. 

Tilmeld dig workshops inden blokken starter til anna.v.jacobsen@sund.ku.dk. Studerende fra Københavns Universitet har fortrinsret.

Workshops i efteråret 2019

Du skal deltage i alle workshops for at få det fulde udbytte. Imellem workshops løser du arbejdsopgaver for startupvirksomheden eller udvikler din egen startup. Du skal desuden have akademisk vejledning fra en underviser på dit studie. 

Mandag 16/9 13.00-17.00:
Introduktion til startups, entreprenante mindsets og innovative metoder

Onsdag 25/9 13.00-17.00:
Forstå dit problem

Onsdag 2/10 13.00-17.00:

Udvikling af nye løsninger og prototyper 

Onsdag 23/10 13.00-17.00:
Præsenter og valider dine løsninger 

Hvordan kommer jeg i gang?  

Her kan du læse hvordan du planlægger et praktikophold i en startup. Kontakt os hvis du er interesseret, men ikke ved hvordan du starter.