Infomøde: Har du en idé til bedre sundhed?

Som studerende har du mulighed for at gøre en forskel for borgere og patienter og være med til at skabe nye løsninger på små og store sundhedsudfordringer.

Måske har du allerede idéer til at gøre noget anderledes i sundhedssektoren fx på hospitaler eller blandt borgere? Måske er du nysgerrig på at lære nye kompetencer som fx kreativ idéudvikling og procesværktøjer til at gøre idéer til virkelighed? Måske vil du starte din egen virksomhed eller NGO? Måske vil du bare gerne arbejde have mere praktisk erfaring sammen med dine medstuderende?

Uanset hvad, så er dette arrangement for dig!

På infomødet kan du høre om hvordan du kan arbejde med innovation som en del af studiet sammen med SUND Hub. Vi har en række workshops og programmer, hvor du får hjælp og sparring og netværk med andre studerende. Her lærer du i praksis hvordan ideer kan blive udviklet og du får masser af kompetencer med dig til fremtiden. Vi fortæller om mulighederne og eksempler på andre studerende som har brugt deres faglighed til at skabe bedre sundhed. Du kan også få feedback hvis du selv går med nogle indledende ideer eller tanker.

Hvem kan deltage?

Arrangementet foregår på Folkesundhedsvidenskab men du er også meget velkommen, hvis du læser et andet sted og gerne vil høre mere om SUND Hub. Du behøver ikke have idéer i forvejen, men skal blot være nysgerrig på, hvordan du kan bruge din uddannelse til at skabe nye løsninger.  

Tilmelding og mere info: 

Find vej:

Arrangementet foregår i lokale 7.0.18 på CSS. Find vej.