Startup i praksis workshop 5: Show off & Celebrate

Som afslutning på workshopforløbet slutter vi af med en workshop som træner din præsentationsteknik og evne til at sætte ord på, hvordan du skaber værdi i en startup - enten ved at bidrage til nye løsninger i en anden startup, eller hvordan din egen startup virksomhed skaber værdi for dine brugere. Workshoppen fokuserer på dine kompetencer og din værdiskabelse indtil videre i projektet med en præsentations-finale, hvor du kan vise over for SUND Hub, din startup-vært og eventuelt din akademiske vejleder hvordan fremgangen går i dit projekt.

Vi genbesøger desuden planlægningsværktøjerne fra første workshop og hjælper dig med at komme i mål med dit startup-projekts mål i forhold til eksamenskrav og semesterets afslutning. 

Workshoppen er baseret på den litteratur som indgår i de øvrige workshops. Efter workshoppen er overstået vil du stadig kunne bruge SUND Hub frem i mod din eksamen til at arbejde videre i det projektorienterede forløb. 

Tilmelding:

Tilmeld dig senest 1. februar 2020. 

Hvem kan deltage?

Som praktikant i din egen eller andres startup kan du deltage i 5 workshops om innovation og entreprenørskab i SUND Hub.  Her bliver du introduceret til metoder, litteratur og modeller til at arbejde med innovation og entreprenørskab i praksis, og får redskaber til at indgå i og analysere virksomhedens proces fra idé til forretning. 

Studerende fra Københavns Universitet har fortrinsret. Du skal deltage i alle workshops for at få det fulde udbytte.

Se hele workshop-programmet her