Startup i praksis workshop 3: Udvikling af nye løsninger

I et projektorienteret forløb i din egen eller andres startup bliver du direkte involveret i udviklingen af nye løsninger, services, koncepter eller produkter. Det er vigtigt at validere om idéerne kan bære, om de er levedygtige, og om jeres service, produkt eller løsning lever op til de behov, som du vil løse. Find ud af om din løsning er levedygtig så hurtigt og billigt som muligt i samarbejde med dine brugere. 

På denne workshop introducerer vi dig til hvordan idéer og antagelser kan udvikles til prototyper som simulerer den oplevelse, som du ønsker at give dine brugere, så du kan teste om idéerne kan holde, hvad du skal videreudvikle, og hvordan du skal komme videre. 

Workshoppen et baseret på the Lean Startup og Alberto Savoia’s "Pretotype It".

Tilmelding:

Tilmeld dig senest 1. september 2020. 

Hvem kan deltage?

Som praktikant i din egen eller andres startup kan du deltage i 5 workshops om innovation og entreprenørskab i SUND Hub.  Her bliver du introduceret til metoder, litteratur og modeller til at arbejde med innovation og entreprenørskab i praksis, og får redskaber til at indgå i og analysere virksomhedens proces fra idé til forretning. 

Studerende fra Københavns Universitet har fortrinsret. Du skal deltage i alle workshops for at få det fulde udbytte.

Se hele workshop-programmet her