FIKA med Danish.care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

FIKA

Denne torsdag kan du møde Direktør Morten Rasmussen og Senior Konsulent, Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

Danish.Care er er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet.

I foreningen kan optages producenter og distributører af hjælpemidler, velfærdsteknologier og serviceydelser indenfor for hjælpemiddel- og plejeområdet og virksomheder med tilgrænsende produkter og serviceydelser. Læs mere på https://www.danish.care/

Desuden kommer de til at berette om CareTech CHALLENGE på Messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, 12.-14. Maj i Bella Center.
https://www.danish.care/media/2032/zone-of-innovation-health-plus-rehab-2020.pdf

FIKA på SUND Hub

Hver torsdag kl. 15:00 – 16:00 holder vi “FIKA“  – et fagligt og socialt event for alle teams på SUND Hub.

Som et fast indslag, inviteres en ekstern gæst, som deler erfaringer om startups, teknologier, events, metoder, forskning el.l. som vedkommende arbejder med.

FIKA starter kl. 15:00 og plejer at inkludere en præsentationsrunde af alle deltagende teams samt et oplæg fra dagens gæst – typisk af en varighed på 10 - 30 minutter.

Vil du deltage på FIKA?

Du kan godt deltage på FIKA selv om du ikke er medlem af SUND Hub.
Tilmeld dig på vores Facebook Event side: https://www.facebook.com/events/196293581509140/