FIKA m. Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden

FIKA

Til denne FIKA kan du møde Copenhagen Business Hub (https://ehhs.dk/), hvor virksomheder kan få uvildig gratis sparring til deres forretningsudvikling. Vi dækker en lang række emner, herunder salg til det offentlige, internationalisering, ledelse, finansiering og meget mere. Mød:

Christian Brix, Projektleder og forretningsudvikler, Copenhagen Business Hub

Christian, der selv er tidligere iværksætter, er specialiseret i forretnings- og produktudvikling samt servicedesign af velfærds- og sundhedsydelser til både det private og det offentlige marked. Christian er uddannet jurist og har overblik over de juridiske forhold, der skal være styr på, særligt i forbindelse med salg til det offentlige marked. Samtidig er Christian også specialiseret i kommunikation og giver sparring på IP, hvilket betyder, at han med sikker hånd kan kvalificere de juridiske aspekter af løsninger og produkter, men også, at de kommer ud over rampen til de relevante målgrupper.

 … og:

Emil Jonathan Ødegaard, Projektleder og forretningsudvikler, Copenhagen Business Hub

Emil er projektleder for projektet HIP – Hovedstadens Iværksætter program, der udbyder workshops for iværksættere inden for en lang række emner, så som salg, jura, prissætning, online tilstedeværelse, personlig udvikling og meget mere. Herudover arbejder Emil som konsulent for det internationale netværk Enterprise Europe Network (EEN). EEN understøtter danske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i udlandet når det gælder sourcing, distributører eller konkret markedsviden. EEN har partnerkontorer i mere end 60 lande og er stærkest inden for EU.

FIKA på SUND Hub

Hver torsdag kl. 15:00 – 16:00 holder vi “FIKA“  – et fagligt og socialt event for alle teams på SUND Hub.

Som et fast indslag, inviteres en ekstern gæst, som deler erfaringer om startups, teknologier, events, metoder, forskning el.l. som vedkommende arbejder med.

FIKA starter kl. 15:00 og plejer at inkludere en præsentationsrunde af alle deltagende teams samt et oplæg fra dagens gæst – typisk af en varighed på 10 - 30 minutter.

Vil du deltage på FIKA?

Du kan godt deltage på FIKA selv om du ikke er medlem af SUND Hub. Kontakt os og fortæl at du kommer